Gastenboek

Hier kan je een berichtje achterlaten. Heb je met je baby een massagecursus bij Happy Babies gedaan, dan is dit de plek om je ervaringen te delen.

 • Op 4-12-2015 liet Margot dit bericht achter:

  Lieve Cocky,

  Heerlijk genieten was het weer zeg! Na de mooie ervaring met Janna ruim twee jaar geleden, wilde ik met Lukas ook weer bij je komen. Een heerlijke cursus weer: starten met een kopje thee, alle aandacht voor moeder & kind en daarna leren om kleine Lukas te masseren. Dank voor je warmte en goede zorgen.

  Margot, (Janna) en Lukas

 • Op 29-11-2015 liet Leonie & Max dit bericht achter:

  Lieve Cocky,
  Nogmaals hartstikke bedankt weer voor de hele fijne en gezellige babymassage lessen. Max en ik hebben ervan genoten! We gaan nu nagenieten van alle foto’s! Mocht er ooit een derde komen dan weten we je zeker weer te vinden!
  Lieve groetjes van Leonie en mijn jongens Bram & Max

 • Op 13-11-2015 liet Ester & Gijs dit bericht achter:

  Wat was het heerlijk om zo intens met Gijs bezig te zijn. De lessen is echt de perfecte combinatie van theorie, praktijk, en gezelligheid. Cocky, bedankt voor de heerlijke ochtenden en de warmte die je mij maar vooral ook Gijs hebt gegeven.
  Echt een aanrader voor een perfect moeder-kindmoment!!! Echt enorm genieten!

 • Op 19-5-2015 liet Paulien dit bericht achter:

  Ik sluit me helemaal aan bij de eerdere berichten. Ondanks dat ik slechts 1 individuele les heb gehad, hebben we toch veel kunnen behandelen zonder dat het ook maar enigszins gehaast was. Mijn zoontje genoot van de massage; heerlijk om te zien en hem dat te kunnen bieden; ik zal het zeker ook thuis gaan proberen.

 • Op 20-3-2015 liet Caroline dit bericht achter:

  Lieve Cocky,
  Samen met mijn zoontje Tim heb ik genoten van de cursus babymassage. Eerst gezellig samen kletsen onder het genot van een kopje thee en wat lekkers. We voelden ons meteen erg op ons gemak en je bent oprecht ge├»nteresseerd. Daarna legde je op een heel ontspannen, rustige manier de massage uit. Heerlijk om op deze manier met Tim bezig te zijn en hem te zien genieten. En wat leuk om daarna foto’s via de mail te krijgen.
  Dank je wel!!
  Liefs Caroline en Tim.

 • Op 25-10-2013 liet Oma Margriet, Margot & Janna dit bericht achter:

  Ook voor oma Margriet waren er twee leuke babymassage ochtenden met mama Margot en kleindochter Janna. Heerlijk ontspannen met elkaar genieten! Bedankt Cocky,
  Liefs, Margriet, Margot en Janna

 • Op 4-10-2013 liet Manon dit bericht achter:

  Femke en ik hebben erg genoten van de ochtenden bij Cocky. We werden warm welkom geheten met een kopje thee en wat lekkers, even ontspannen, bij kletsen met de anderen, nuttige informatie en de gelegenheid om je baby te voeden. Daarna aan de slag! Cocky is erg betrokken bij jou en de baby. Heeft oprechte interesse in het wel en wee van jou en de baby. Omdat het een klein groepje is krijg je volop persoonlijke aandacht en is het niet erg als je even achter loopt met masseren. En super leuk zijn de foto’s die je, vaak nog dezelfde dag, per mail krijgt toe gestuurd. Cocky, hartstikke bedankt!

 • Op 22-7-2013 liet Margot & Janna dit bericht achter:

  Wat hebben Janna (nu vier maanden) en ik genoten van de massage cursus. Een echte moeder-dochter ochtend waarop er een mooie mengelmoes was van je verhaal kwijt kunnen, andere jonge moeders ontmoeten en echt quality-massage tijd met Janna. Heerlijk om zo met je kindje bezig te zijn en haar op deze manier nog beter te leren kennen. Cocky bedankt voor de gezellige lessen, je luisterend oor, de massage momenten en de foto’s. We komen zeker nog eens terug!

 • Op 9-7-2013 liet Loes & Ruben dit bericht achter:

  Bedankt voor weer mooie foto’s en de bijzondere bijeenkomsten. Hoe fijn was het voor mij om te zien dat Ruben goed kan ontspannen en de massage heerlijk vindt! Iedere ouder met een babietje dat vaak/veel huilt, zou ik babymassage adviseren! Bedankt voor je oprechte betrokkenheid en liefdevolle benadering. Ik zal nog vaak gebruik maken van alle nuttige tips bij tillen, oppakken en badderen! Lfs Loes

 • Op 26-4-2013 liet Leonie & Bram dit bericht achter:

  Lieve Cocky,

  Heel erg bedankt voor de fijne/gezellige/leerzame babymassage ochtenden! Bram heeft er heel erg van genoten! Je bent een geweldig lief en warm mens. Ik ga iedereen aanraden om de cursus bij jou te volgen. Bij een broertje/zusje voor Bram kom ik graag weer terug!

  Veel liefs Leonie & Bram

 • Op 16-4-2013 liet Mirjam en Tijn dit bericht achter:

  lieve Cocky,
  nu twee ochtenden hebben Tijn en ik genoten in jouw ‘baby wellness centre’! Ik heb weer goede tips opgedaan en we hebben geluisterd naar de horoscopen van de jongens. Tijn heeft naderhand heerlijk geslapen en ik ga hem zeker thuis op de manier die jij liet zien in de tummy tub doen, na het masseren! Heb al weer zin in morgen, lekker een ochtend relaxen met mijn baby en met nieuwe inspiratie en mooie foto’s weer naar huis!

  Liefs, Mirjam

 • Op 28-3-2013 liet Alieke en Isabel dit bericht achter:

  Samen met met dochter heb ik intens genoten van de cursus baby massage. Wat fijn om elkaar zo te leren kennen en mijn kind zo te zien genieten. Heel erg bedankt! Vooral voor de warmte, oprechtheid en integriteit waarmee je de cursus geeft. Een aanrader voor iedereen!

  Liefs

 • Op 10-3-2013 liet Kristel dit bericht achter:

  Lieve Cocky,

  Hartstikke bedankt voor de fijne massagelessen die we van jou hebben gekregen. Iedere donderdag was het heerlijk uitkijken naar een relaxte ochtend samen met mijn dochtertje. Veel geleerd en genoten van alle technieken en het ontspannen samenzijn met je kindje. En natuurlijk altijd een lekker koekje erbij!! Bedankt voor alles en wie weet tot een volgende keer!
  Veel groetjes vanuit Lommel, Kristel en Loïs

 • Op 21-2-2013 liet Anke van de Laar dit bericht achter:

  Lieve Cocky,

  Femm en ik willen je graag bedanken voor de heerlijk ontspannen massage lessen. Femm is voor mij het derde kindje en met ons druk gezellig draaiend gezinnetje, Femm heeft al twee grote broers van 10 en 12, was dit een heerlijk ontspannen moment voor ons tweetjes.
  Je bent een lieve en warme vrouw waar alle mama’s en kids tot rust komen.

  Lieve groetjes Anke & Femm

 • Op 3-12-2012 liet Wendy dit bericht achter:

  Lieve Cocky,
  Bedankt voor de fijne lessen. Een moment van rust in een hectische periode!
  Liefs,
  Wendy

 • Op 15-11-2012 liet Kim en Noa dit bericht achter:

  Wat ontzettend fijn om elke week bij je op bezoek te komen om met z’n tweetjes heerlijk te genieten van alle tijd met elkaar. Thuis is het toch vaak druk en nu hadden we alle tijd om elkaar nog beter te leren kennen. Heerlijk. Elke week keken we weer uit naar de volgende keer! Bedankt voor de kopjes thee met lekkers, de fijne gesprekken, het lieve advies, de massagetechnieken door jou en op papier, de tummy tub, de mooie foto’s maar vooral de relaxte tijd!

 • Op 3-10-2012 liet Suzanne en Tjeu dit bericht achter:

  Lieve Cocky,
  Ontzettend bedankt voor de fijne cursus! Tjeu en ik hebben samen echt genoten! Helemaal super en zeker een aanrader, mede dankzij jouw gastvrijheid en enthousiasme!
  Wellicht tot een volgende keer?! Groetjes en een dikke knuffel van Tjeu

 • Op 19-2-2012 liet Els dit bericht achter:

  Lieve Cocky,
  Wat heb ik wederom genoten van de babymassage. Heerlijk een uurtje per week alleen samen met Yfke. Een moment om naar uit te kijken! Bij een eventuele volgende keer komen we weer! Liefs Els

 • Op 27-12-2011 liet Desiree dit bericht achter:

  Wat hebben wij enorm genoten van de babymassage! En niet alleen van de massage, maar ook van de warmte en liefde die we mochten ontvangen! We hadden een erg leuk groepje, met drie baby’s. Iedere week was het weer een feest! Jammer dat het maar vier lessen waren. Maar gelukkig maken we thuis ook tijd om het geleerde in praktijk te brengen. Nogmaals bedankt, Cocky! Liefs van Feline en Desiree

 • Op 22-12-2011 liet Janneke dit bericht achter:

  Lieve Cocky. Als moeder van de 2e kwam ik met name naar de babymassage voor wat 1-op-1 tijd met mijn dochter. Maar het bleek voor mij ook uitermate ontspannend te zijn., En wat een vriendelijke, bemoedigende hand op je schouder al niet kan doen. Dankjewel!

 • Op 23-7-2011 liet Annet van den Broek dit bericht achter:

  Hallo Cocky,
  Bedankt voor de lessen. Heerlijk ontspannen.
  Voor zowel moeder als kind. Bram heeft er volgens mij van genoten. Nu tijd maken om thuis dit voort te zetten.
  Bedankt ook voor de foto’s kan ik mooi in een fotoboek gaan verwerken.
  Groetjes,
  Bram en Annet

 • Op 21-7-2011 liet Liselotte van den Heuvel dit bericht achter:

  Lieve Cocky,
  Bijna 2 jaar geleden liet ik ook een berichtje bij je achter na de cursus met Tess. En nu 2 jaar later ben ik weer bij je geweest, dit keer met Wout.
  Zoals je hebt gemerkt een heel ander kind, maar het was net zo fijn als de eerste keer.
  De sfeer en jouw opmerkingen zorgen voor een fijne ambiance, waarin Wout uiteindelijk wel ontspande.
  Ik hoop dat er nog veel moeders en kindjes mogen genieten van jouw cursus en van jou als persoon. Liselotte.

 • Op 19-1-2011 liet Ingrid de Leeuw dit bericht achter:

  Hoi Cocky!

  Hier even een heel kort berichtje van mij om je te laten weten dat ik vorige week voor de eerste keer Stijn ook heb gemasseerd (kende de tips nog van de cursus van Lynn :-). Ben helemaal ondergeplast dus hij was heeeeeerlijk ontspannen, ha ha.

  Heel erg bedankt ook nog voor je lieve egel knuffel. Hij ligt te pronken in de box!

  Groetjes
  Ingrid de Leeuw

 • Op 30-8-2010 liet Violetta Janas dit bericht achter:

  Alsnog bedankt voor de geweldige en leerzame cursus! Massage en ook de behandelde door jou themas zij heel nuttig. Amber leek in eerste instantie heel gespannen maar nu ze weet wat haar te wachten staat als ik haar masser merk ik dat ze van geniet. Groetjes Violetta en Amber

 • Op 27-5-2010 liet Jelte en Els dit bericht achter:

  Lieve Cocky,

  Fijn dat we nog twee keer terug mochten komen. Ik vond het heel leuk om jou, Mees en Birgit weer te zien. Gezellig bijkletsen en natuurlijk heerlijk masseren. Jelte heeft beide keren heerlijk geslapen.
  We gaan zeker door met masseren, bedankt voor al je goede raad en gezelligheid.
  Liefs Jelte en Els

 • Op 30-3-2010 liet Birgit dit bericht achter:

  Lieve Cocky,

  Hartelijk dank voor de fijne lessen babymassage. Mees en ik hebben er ontzettend van genoten. Elke week keek ik erg uit naar de les, wat voor mij een heerlijk rustpunt in de week was; het was dan alleen Mees en ik! Ik masseer hem nu nog regelmatig na zijn badje; dat vindt hij heerlijk! Laatst heb ik zelfs mijn oudere dochter Noa gemasseerd; die kreeg er helemaal rode wangen. Zo fijn vond ze het!
  Naast de massage vond ik het erg prettig dat er genoeg mogelijkheid was om lekker te kletsen en ervaringen uit te wisselen; dit heeft me enorm gesteund.
  Cocky, nogmaals bedankt!!! Enne…tot de herhaling in mei!

 • Op 18-3-2010 liet Els dit bericht achter:

  Beste Cocky,
  Wat hebben Jelte en ik genoten van de 4 heerlijke lessen bij jou, samen met Mees en Birgit. Fijn de gesprekken voor de massage waar ik met mijn onzekerheid en onervarenheid veel van heb geleerd. Ook heb ik veel vertrouwen gekregen in het moeder zijn. En dan de massage’s wat een feestje! Heerlijk om Jelte zo lekker aan te raken en te leren kennen. Ik merk dat het hem maar zeker ook mij tot rust brengt. Ik ga zeker door met het masseren en ik vind het leuk dat we in mei op herhaling mogen!
  Liefs Jelte en Els

 • Op 6-11-2009 liet Ingrid de Leeuw dit bericht achter:

  Lieve Cocky,

  Lynn was net 6 weken oud toen ik bij jou de cursus babymassage kwam volgen. Wat een fijne rust straalde je uit en wat hebben we genoten van de cursus! Niet alleen tijdens de weken dat ik deze bij je volgde, maar nu (ruim een jaar later) nog steeds. Lynn vindt het werkelijk waar HEERLIJK om gemasseerd te worden en ik doe dat dan ook nog steeds minimaal 1 keer per week. Daarnaast wordt ze ook helemaal rustig als je haar zachtjes masseert / aait als ze een beetje verdrietig is. Kortom, een betere eerste cursus had ze in haar leventje niet kunnen krijgen waarvoor nog steeds hartelijk dank!

 • Op 11-10-2009 liet Bertina Senders dit bericht achter:

  Lieve Cocky, Sjors wordt volgende week alweer 1 jaar! Wat gaat de tijd toch snel! Het is een flink kereltje geworden.
  Bij jouw cursus kwam ik heerlijk tot rust, ff tijd alleen voor elkaar! Heerlijk in deze jachtige jaren! Je bent een bijzondere vrouw en ik wil je hartelijk bedanken voor de fijne lessen!!!

  groetjes Bertina en Sjors

 • Op 7-10-2009 liet Wencke van Maastricht dit bericht achter:

  Hoi Cocky,
  Maud is al weer 1 jaar geworden en begint met haar eerste stapjes. Ik denk nog regelmatig terug aan de tijd dat ik bij jou op babymassage kwam. We hebben een niet al te beste start gemaakt, maar dankzij de rust die jij uitstraalt en de oprechte interesse die jij hebt, zijn we door jou een heel eind op weg geholpen. Nu een jaar verder kan ik zeggen dat we het erg goed doen. Maud is een vrolijke, ondernemende, lieve meid, die uiteindelijk ook haar rust heeft gevonden (en daarbij mij mijn rust heeft terug gegeven). Lieve groetjes Wencke en Maud

 • Op 1-10-2009 liet Felice Manshanden dit bericht achter:

  Wat een cadeau, deze cursus! Echt een hele fijne en persoonlijke aanpak met veel warmte en belangstelling. De rozenolie die ik van je gekocht heb gebruiken we nog steeds! Heel speciaal. Ook het mapje met de artikelen en de uitleg van de geboortedag zijn erg leuk om te hebben! Dankjewel voor deze goede basis voor mij en mijn kindje. Lieve groeten, Felice

 • Op 30-9-2009 liet Inge v Cranenbroek dit bericht achter:

  Hoi Cocky,
  Gwen en ik hebben erg genoten van de massages.Het was zeer ontspannend en leuk om te doen.Ook was het leuk dat mijn zus en celina er bij waren,konden we lekker samen nakletsen wat we hadden gedaan.Groetjes Inge en Gwen.

 • Op 19-9-2009 liet Liselotte vd Heuvel dit bericht achter:

  Cocky,
  Tess en ik hebben altijd genoten van de uurtjes bij jou. Niet alleen de massage, maar ook de gespreksonderwerpen waren erg fijn. Ook samen met ‘buurvrouw’ Esma en ‘vriendje’ Quint. Je bent een erg ‘warm mens’. Bedankt Liselotte en Tess.

 • Op 19-9-2009 liet esma michielsen dit bericht achter:

  Hoi Cocky,
  Bedankt voor de leuke cursus! Quint vindt de massages steeds prettiger en is daarna altijd lekker loom. Het was fijn, ook voor de mama’s. Groetjes Esma en Quint

end